vrijdag 11 november 2011

SBS6 Hart van Nederland presentatrice Selma van Dijk is reality tv-zat

SBS6 Hart van Nederland presentatrice Selma van Dijk kun je wakker maken voor 't Vrije Schaep, maar kan geen reality-show meer zien..

Selma van Dijk presenteert een à twee keer per week Hart van Nederland op SBS 6. Daarnaast treedt zij regelmatig op met haar vader, de pianist Louis van Dijk.
Wat staat er in jouw tv-top 5?
„Ik heb erg genoten van ’t Schaep met de 5 Pooten en recent van Camping ’t Vrije Schaep. Mooi gemaakt, goed gecast. En ik ben een trouwe kijker van Grey’s Anatomy. Ook: De Wereld Draait Door, met elke dag een heerlijke mix van onderwerpen. Hart van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken, ik zie het zelf graag. Helemaal geweldig vind ik De grote verbouwing, verbazingwekkend om te zien hoe mensen denken met een budget van niks een villa uit de grond te kunnen stampen. Soms lukt het, soms niet.”

Waar heb je een hekel aan?
Selma van Dijk: „Programma’s als Big Brother, De Gouden Kooi en andere reality, daar ben ik echt helemaal klaar mee.”

Wat mis je op de buis?
„Een goed muziekprogramma, bij voorkeur met het Metropole Orkest en een keur van artiesten die live zingen. Zoals de show van Jools Holland op de BBC.”

Mooiste tv-herinnering?
Selma van Dijk: „Mijn vader zat 25 jaar geleden bij Mies Bouwman In de Hoofdrol. Wij wisten het van tevoren, maar hebben onze mond niet voorbijgepraat. Veel mensen die er toen bij waren, zijn er nu niet meer.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten