donderdag 1 december 2011

Hart van Nederland presentatrice Selma van Dijk bevallen van dochter Noortje


Hart van Nederland presentatrice Selma van Dijk bevallen van dochter Noortje

Selma van Dijk is op 4 december 2007 om kwart voor drie bevallen van een dochter. De 38-jarige presentatrice en haar man hebben de nieuwe wereldburger Noortje genoemd. Het meiske weegt 3000 gram.

Het is het tweede kindje van het echtpaar. De twee hebben al een zoontje: Gijs. Vanwege de zware bevalling ligt Selma van Dijk nog in het ziekenhuis.

Selma van Dijk is op 7 juli 1969 geboren in Uithoorn en groeide op in Dalfsen. Na het voltooien van de HAVO ging ze naar het conservatorium in Rotterdam, waar ze in 1994 afstudeerde als docerend musicus. In datzelfde jaar begint ook haar televisiecarrière, achter de schermen van het RTL Nieuws. Vanaf 1998 was Selma van Dijk presentatrice van 5 In Het Land en daarnaast presenteerde ze ook regelmatig het Ontbijtnieuws en Het Late Nieuws op RTL 4.

Daarna ging Selma van Dijk aan de slag bij SBS 6, waar zij Hart van Nederland en de late editie van Shownieuws presenteert. Naast haar tv-werkzaamheden is zij ook nog actief in de muziek. Zo zingt ze en speelt ze viool. Samen met haar vader, de pianist Louis van Dijk, geeft zij regelmatig concerten voor een klein en select publiek.

Selma van Dijk is getrouwd met Tom Keyser, die als cameraman werkzaam is bij RTL 4. Ze is moeder van zoon Gijs (geb. 6 januari 2004) en dochter Noortje (geb. 4 december 2007).

2 opmerkingen:

 1. It's amazing designed for me to have a website, which is beneficial designed for my know-how. thanks admin

  Also visit my webpage ... acheter followers
  Also see my site > acheter followers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amazing! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

  Stop by my blog ... best Seo soft

  BeantwoordenVerwijderen